Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Jedzmy orzechy! Porzeczkowy zawrót głowy Jak zorganizować udane przyjęcie urodzinowe dla dziecka? Poznaj przepis na pleśniak i przypomnij sobie smak dzieciństwa Patison - z czym się to je? Odmiany placków ziemniaczanychMATERIAŁ PROMOCYJNY Sękacz - skarb Podlasia Jak zrobić owocowe lizaki w domu? Dlaczego powinniśmy pić czerwoną herbatę? Młody kokos - praktyczne informacje Pierogi, które zawsze się udają Zupa z jabłek - sekret zdrowia Norwegów