Jesteś tym, co jesz

Jesteś tym, co jesz - a więc, czy wiesz czym jesteś? Na sporą część powstania nowotworów ma wpływ jakość pożywienia, sposób przyrządzania oraz zanieczyszczenia żywności. Warto być odpowiedzialnym konsumentem, który umie rozsądnie wybierać spożywane produkty.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Sztuka pieczenia muffinek - od czego zacząć? Jak zrobić domowy twaróg? Co zrobić z resztkami jedzenia po świętach? Domowa pizza jak włoska! Doprowadź ją do perfekcji Jak zrobić sushi? Instrukcja krok po kroku Co jeść w pracy? Zielona herbata - pij na zdrowie! Jak jeść kraby? Ryż na sypko? Nic trudnego! Jak przechowywać żywność? Jadalne kwiaty Co jeść, żeby chciało się jeść?