Aby beza zawsze była udana KATARZYNA GILETA-KLĘPKA • dawno temu • 2 komentarze Upieczenie pięknej, białej bezy to prawdziwa sztuka. Jednak wystarczy przestrzegać kilku zasad, by beza wychodziła za każdym razem. Sprawdź inne słodkie przepisyCiasta czekoladowe, które poprawią ci nastrój po naprawdę złym dniu Przepis na muffinki, które zawsze się udają Desery z truskawkami bez pieczenia Sztuka pieczenia muffinek — od czego zacząć? Oceń jakość naszego artykułu: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści. Najnowsze Jak zrobić domowe masło klarowane? Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis
Bloger Katarzyna Gileta-Klępka Pasję do gotowania rozwinęłam przed laty z konieczności - moja mama nie cierpi przesiadywać w kuchni, dlatego, żeby ocalić od głodu tatę i brata, po prostu musiałam nauczyć się gotować ;) Dziś kuchnię traktuję jako miejsce, w którym mogę odpocząć i odstresować się. Uwielbiam szukać nowych smaków, inspiracji, wymyślać kolejne przepisy. Mimo że te eksperymenty nie zawsze kończą się sukcesem, nigdy się nie poddaję - w końcu praktyka czyni mistrza! Więcej moich artykułów »
Ten artykuł ma 2 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze