Przepis na szyszki z dmuchanego ryżu KATARZYNA GILETA-KLĘPKA • dawno temu • 2 komentarze Szyszki z preparowanego ryżu, połączonego masą krówkową to jeden z kulinarnych hitów minionej epoki. Jak je zrobić? Słodkie inspiracjeCiasta czekoladowe, które poprawią ci nastrój po naprawdę złym dniu Przepis na ciasto kruche Przepis na muffinki, które zawsze się udają Desery z truskawkami bez pieczenia Przepis na koktajl truskawkowy Najpyszniejsze ciasta i desery ze śliwkami Oceń jakość naszego artykułu: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści. Zobacz więcej artykułów z serii: Smaki dzieciństwa Najnowsze Jak zrobić domowe masło klarowane? Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis
Bloger Katarzyna Gileta-Klępka Pasję do gotowania rozwinęłam przed laty z konieczności - moja mama nie cierpi przesiadywać w kuchni, dlatego, żeby ocalić od głodu tatę i brata, po prostu musiałam nauczyć się gotować ;) Dziś kuchnię traktuję jako miejsce, w którym mogę odpocząć i odstresować się. Uwielbiam szukać nowych smaków, inspiracji, wymyślać kolejne przepisy. Mimo że te eksperymenty nie zawsze kończą się sukcesem, nigdy się nie poddaję - w końcu praktyka czyni mistrza! Więcej moich artykułów »
Ten artykuł ma 2 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze