Kuliarne poranki z Otylią Jędrzejczak - miętowe orzeźwienie

Mistrzyni olimpijska najlepiej wie, co jeść, aby zawsze być być w dobrej formie. Otylia pokaże nam, jak przygotować pyszny koktajl na śniadanie. Napój doda energii, dostarczy błonnika i witamin. To wspaniały początek dnia.

Pomysłów na śniadanie ciąg dalszy:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Dlaczego powinniśmy pić czerwoną herbatę? 20 największych kulinarnych wpadek Imprezy kulinarne we wrześniu Zapomniany deser - szyszki z ryżu preparowanego Co poszło nie tak? Czyli 15 największych kulinarnych katastrof Ciasta, jakich jeszcze nie widziałeś Na świętego Marcina dobra gęsina Dlaczego warto jeść kiwi? Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Dlaczego warto jeść kurki i jak można je wykorzystać w kuchni? Co mają w sobie krewetki? Kulinarna podróż po Włoszech