Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Karmel z niespodzianką Oszczędzanie w kuchni, czyli jak wykorzystać resztki jedzenia? Zrób porządek w lodówce Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu? Śmietana dobrze ubita Ciasto drożdżowe - jak upiec i nie zwariować? Ryż na sypko? Nic trudnego! Rodzaje makaronów - jak dobrać odpowiedni makaron do potrawy? Wartości odżywcze komosy ryżowej Jedzenie, które uszczęśliwia (dosłownie!) Jak jeść kraby? Pieczenie i grillowanie kraba