WÅ‚aÅ›ciwoÅ›ci jagód KATARZYNA GILETA-KLĘPKA • dawno temu • 3 komentarze Jagody to źródÅ‚o wielu witamin i skÅ‚adników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe owoce i wÅ‚Ä…czyć je do swojego jadÅ‚ospisu. Warzywa — jak wykorzystać je w kuchni?Cukinia w naszej diecieWszystko, co musisz wiedzieć o szparagachDlaczego warto jeść sÅ‚odkie ziemniaki?WÅ‚aÅ›ciwoÅ›ci szpinaku OceÅ„ jakość naszego artykuÅ‚u: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treÅ›ci. Najnowsze Jak zrobić domowe masÅ‚o klarowane? Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis
Bloger Katarzyna Gileta-Klępka Pasję do gotowania rozwinęłam przed laty z konieczności - moja mama nie cierpi przesiadywać w kuchni, dlatego, żeby ocalić od głodu tatę i brata, po prostu musiałam nauczyć się gotować ;) Dziś kuchnię traktuję jako miejsce, w którym mogę odpocząć i odstresować się. Uwielbiam szukać nowych smaków, inspiracji, wymyślać kolejne przepisy. Mimo że te eksperymenty nie zawsze kończą się sukcesem, nigdy się nie poddaję - w końcu praktyka czyni mistrza! Więcej moich artykułów »
Ten artykuł ma 3 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze