Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie!

Jeżeli znudziło ci się picie wody podczas upalnych dni, mamy dla ciebie rozwiązanie - czerwona herbata parzona na zimno. Posiada ona duże ilości dobroczynnych enzymów oraz mikroelementów; wspomaga także odchudzane. Ale najważniejsze - świetnie sprawdzi się zamiast mrożonej kawy, gdyż posiada kofeinę, która uwalniana stopniowo, dostarczy ci energii na cały dzień. Spróbuj koniecznie!

Zobacz, co ugasi pragnienie

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Najdziwniejsze owoce na świecie Kulinarna podróż po Włoszech Tradycyjny smalec z cebulką, jabłkiem i majerankiem Właściwości odżywcze chia Sekrety kuchni chorwackiej Dobroczynne właściwości kiwi Dlaczego powinnaś jeść owsiankę? Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje W poszukiwaniu smaku. Kalendarz imprez kulinarnych w październiku Curry – jakie ma właściwości i dlaczego jest takie pyszne? Organizujesz grilla? O tym nie możesz zapomnieć W poszukiwaniu smaku, czyli turystyka kulinarna