Co zawiera karob?

Czy stosowaliście kiedyś karob? Nie? - Czas to zmienić! Karob, zwany inaczej mączką chleba świętojańskiego, jest zdrowszym zamiennikiem cukru. Jest bogaty w naturalne węglowodany, wapń, minerały i witaminy, a dodatkowo nie zawiera kofeiny. Zobacz co jeszcze w nim znajdziesz dobrego.

SÅ‚odkie inspiracje

Podziel siÄ™:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

20 największych kulinarnych wpadek Właściwości komosy ryżowej Młody kokos - praktyczne informacje Wiśnie - dlaczego warto je jeść? Właściwości granatów Zapraszamy do Kuchni Otwartej Michała Molendy Tagliatelle z sosem carbonara z kurkami Dla kucharzy i kinomanów, czyli moje TOP 7 filmów o jedzeniu Pierogi, które zawsze się udają Patison - z czym się to je? Lato na talerzu. Warzywa sezonowe Jedzmy jabłka!