Kuliarne poranki z Otylią Jędrzejczak - miętowe orzeźwienie

Mistrzyni olimpijska najlepiej wie, co jeść, aby zawsze być być w dobrej formie. Otylia pokaże nam, jak przygotować pyszny koktajl na śniadanie. Napój doda energii, dostarczy błonnika i witamin. To wspaniały początek dnia.

Pomysłów na śniadanie ciąg dalszy:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Zupa z jabłek - sekret zdrowia Norwegów Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Jadalne kwiatki Fenkuł, czyli koper włoski - dlaczego warto go jeść? Dobroczynne właściwości kiwi Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie! Co będziemy jeść w 2017 roku? Poznaj 10 kulinarnych trendów Niezwykła siła zamknięta w maleńkich nasionach chia. Jak ich użyć w kuchni? Potrawy to nie wszystko - czyli jak stylowo nakryć stół wigilijny Kulinarna podróż po Włoszech Jedzmy orzechy!