Bananowe "sushi"

Bananowe "sushi" to propozycja na lekką i smaczną przekąskę, której przygotowanie zajmie kilka minut. Najpierw opłukaj kaszę jaglaną, a następnie ugotuj ją na mleku aż spęcznieje. Sparz rodzynki wrzątkiem, aż staną się miękkie. Blenderem wymieszaj kaszę i rodzynki i odstaw do ostygnięcia. Obierz banana i obtocz go w przygotowanej masie, a następnie poprósz sezamem. Teraz możesz pokroić go w plasterki jak sushi. Smacznego!

Bananowe sushi / 123RF

Słodkie inspiracje

Podziel się:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Ryba z pieca razy 3 - poznaj najlepsze przepisy na rybę z pieca Sushi inne niż zwykle Masło orzechowe z cynamonem? To musi być pyszne! Poznaj przepis Domowe masło? To wcale nie takie trudne! Zapiekanka makaronowa z resztek Żurawinowe makaroniki - nie zdołasz się im oprzeć! Jedz sezonowo, czyli jesienne dania, które po prostu musisz przygotować 10 najlepszych przepisów na szpinak 10 pysznych przepisów na wołowinę Chleb z garnka - sprawdzony przepis Smaczne desery, które przyrządzisz w mniej niż 30 minut Słodko, ale zdrowo. Sześć przepisów na ciasta z warzyw